Blåbærkoldskål

Blåbærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Blåbærkoldskål, billede 4 Blåbærkoldskål, billede 1 Blåbærkoldskål, billede 2 Blåbærkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblomme, pasteuriseret
6 spsk.Sukker
1 vaniljestang
 
300 g.blåbær
 
10 dl.Kærnemælk
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Tag en tredjedel af blåbærrene fra til pynt, blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til bærrene er helt blendet ud. Rør kærnemælken i.

Koldskål servers iskold med de resterende hele bær og kammerjunkere.


karakterer:
Opskriften er vist 545 gange,
og udskrevet 16 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu