Sønderjydsk koldskål

Sønderjydsk koldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
1 literkærnemælk
½ literpiskefløde
100 g.havregryn
125 g.sukker
 
Opskrift:
Kærnemælk og fløde blandes sammen og serveres iskoldt. Havregrynene blandes med sukkeret og ristes på panden. Serveres til suppen.


karakterer:
Opskriften er vist 18721 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu