Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Ovo-lacto-vegetar Grundopskrifter opskrifter
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
5
-
5
Grøntsagsfond
5
-
1
Vegansk Tomatsovs
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
4.9
-
19
Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)
4.9
-
6
Hjemmelavet bånd spaghetti
4.9
-
6
Tandoori krydderi
4.8
-
3
Syltede valdnødder
4.8
-
5
Grove Grønsager kogning i mokroovn
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
4.5
-
2
Hurtig sesammælk
4.5
-
2
Hjemmelavet spinatpasta
4.5
-
2
Mandelmælk
4.4
-
103
Kogning af blomkål
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
4.3
-
2
Polenta (Majspolenta)
4.2
-
60
Æblekagerasp
4.2
-
8
Afbagning
4.2
-
20
Vanillesukker
4.1
-
16
Hjemmelavet pasta 3 slags
4.1
-
5
Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer
4.1
-
22
Kogning af nye kartofler
4
-
31
Hjemmelavet friskost
4
-
43
Kogning af løse ris
4
-
1
Olivensmør
4
-
1
Smøreost med urter
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
4
-
1
Hjemmelavet fettuccine grundopskrift
3.9
-
9
Hjemmelavet hvidløgsost
3.9
-
5
Garam Masala
3.9
-
27
Smørbolle
3.8
-
101
Hjemmelavet filodej
3.8
-
18
Grønsager kogning i mikroovn
3.7
-
35
Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn
3.7
-
42
Orlydej
3.6
-
12
Ghee (Afklaret smør)
3.6
-
5
Kogning af skrællekartofler
3.5
-
63
Smilende æg
3.5
-
6
Glaserede valnødder
3.4
-
7
Hjemmelavet pasta uden æg
3.3
-
6
Selvhævende mel
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
3
-
13
Pastadej
3
-
2
Grøn karrypasta
2.8
-
6
Tempura dej
2.6
-
493
Hårdkogt æg
2.5
-
5
Grundregler for henkogning i trykkoger
2.4
-
11
Bedre smør (Mælkefri smør)
2.4
-
33
Koge æg energibesparende
2.2
-
3
Hjemmelavet tomatpasta
2
-
12
Hjemmelavet Tahini / Tahin
2
-
4
Hjemmelavet tykmælk
1.8
-
6
Tærtedej
1.6
-
33
Pizzabunde Grunddej
1.4
-
15
Meljævning