Ovo-lacto-vegetar Grundopskrifter opskrifter

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -5Grøntsagsfond

5 -1Vegansk Tomatsovs

5 -2Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hjemmelavet mayonnaise

4.9 -19Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

4.9 -6Hjemmelavet bånd spaghetti

4.9 -6Tandoori krydderi

4.8 -3Syltede valdnødder

4.8 -5Grove Grønsager kogning i mokroovn

4.8 -5Grundregler for saftkogning i trykkoger

4.5 -2Hurtig sesammælk

4.5 -2Hjemmelavet spinatpasta

4.5 -2Mandelmælk

4.4 -103Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af blomkål

4.4 -32Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Polenta (Grundopskrift)

4.3 -2Polenta (Majspolenta)

4.2 -60Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Æblekagerasp

4.2 -8Afbagning

4.2 -20Vanillesukker

4.1 -16Hjemmelavet pasta 3 slags

4.1 -5Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer

4.1 -22Kogning af nye kartofler

4 -31Der er billeder til denne opskrift   Hjemmelavet friskost

4 -43Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af løse ris

4 -1Olivensmør

4 -1Smøreost med urter

4 -8Hjemmelavet sour mix

4 -1Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

3.9 -9Hjemmelavet hvidløgsost

3.9 -5Garam Masala

3.9 -27Smørbolle

3.8 -101Opskriften har næringsberegning   Hjemmelavet filodej

3.8 -18Grønsager kogning i mikroovn

3.7 -35Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.7 -42Opskriften har næringsberegning   Orlydej

3.6 -12Ghee (Afklaret smør)

3.6 -5Kogning af skrællekartofler

3.5 -63Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Smilende æg

3.5 -6Glaserede valnødder

3.4 -7Hjemmelavet pasta uden æg

3.3 -6Selvhævende mel

3.2 -6Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af pillekartofler

3 -13Pastadej

3 -2Grøn karrypasta

2.8 -6Tempura dej

2.6 -493Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hårdkogt æg

2.5 -5Grundregler for henkogning i trykkoger

2.4 -11Bedre smør (Mælkefri smør)

2.4 -33Koge æg energibesparende

2.2 -3Hjemmelavet tomatpasta

2 -12Hjemmelavet Tahini / Tahin

2 -4Hjemmelavet tykmælk

1.8 -6Tærtedej

1.6 -33Pizzabunde Grunddej

1.4 -15Meljævning