Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tærtedej

Tærtedej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundej

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.hvedemel
800 g.margarine
4 dl.vand
4 tsk.eddike
 


Opskrift:

Mel og margarine røres sammen og samles med vand tilsat eddike.

Dette er lettes på en køkkenmaskine, men deler man potionen kan en foodprocessor også bruges.

Dejen skal hvile koldt et døgn.


Dejen rulles ud i passende størelse, så den passer til tærteform / kødstykke Ovn temperaturen er afhængigt af hvad dejen bruges til, men se evt. en tilsvarende opskrift.

Ofte vil en temperatur på ca. 200 C være passende.

Tips:

Denne tærtedej kan bruges istedet for butterdej, til både indbagt kød, grønsags- og frugttærter







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 46731 gange,
og udskrevet 452 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chi  -  2008-02-05 16:51:23
traditionel tærtedej er nu nogenlunde ligeligt af margarine og mel.. så den er sånæn nok god nok... men det bliver nok til noget mere end een tærte..


Jeanette  -  2007-03-11 16:35:07
lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt...


Jeanette  -  2007-03-11 16:16:21
lyder som en fejl det med de 800 g. margerine, men jeg syns da også at 800 g. mel til EN tærtebund lyder voldsomt...


  -  0000-00-00 00:00:00
800g?!


Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
(00 g margarine lyder af temmelig meget!


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Mener du virkelig 800 gram margarine??!!!


HR.  -  0000-00-00 00:00:00
skal denne dej forbages