Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet hvidløgsost

Hjemmelavet hvidløgsost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Oste

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 l.kærnemælk
100 g.flødeost 60+
2 bdt.purløg
3 fedhvidløg
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Varm kærnemælken langsomt op til ca 50 grader den skiller af sig selv. Tag ostemassen op med hulske og lad den dryppe af i et dørslag . Gem vallen.

Skær flødeosten i små tern og rør den med kærnemælksmassen til den bliver jævn evt. i food-processor. Lad ostemassen køle af snit purløg fint og pres 2-3 fed hvidløg i og smag til med salt og hvid peber. Rør evt. lidt af vallen i så den er let at smøre.

Vallen kan bruges til bagning.

Tips:

kan smages til med persille hakket peberfrugter chili eller nøddekerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 33456 gange,
og udskrevet 670 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lisser  -  2011-11-04 18:54:28
når vallen er dryppet fra er der ikke så meget ostemasse tilbage så 2 l er tilpas til en gang hvidløgsost..


annette  -  2009-07-08 01:13:42
Er det virkelig 2 ltr kærnemælk i mener, det lyder af meget....