Smør/margarine albages med mel og spædes med væske under omrøring eller piskning. Kold væske tilsættes ad flere gange, kogende væske tilsættes på én gang.
Til mørk afbagning til brun sovs brunes fedtstoffet, før melet tilsættes, og der spædes med brun sky eller suppe. Til lys afbagning svitses mel og fedtstof let sammen, og der spædes med lys sky eller suppe. Til hvid sovs smeltes fedtstoffet og røres sammen med melet, og der spædes med mælk eller fløde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 15173 gange, og udskrevet 152 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider