Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Afbagning

Afbagning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Jævning

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 smør/margarine
 mel
 væske
 
 Mørk afbagning:
 smør/margarine
 mel
 brun sky eller suppe
 


Opskrift:

Smør/margarine albages med mel og spædes med væske under omrøring eller piskning. Kold væske tilsættes ad flere gange, kogende væske tilsættes på én gang.

Til mørk afbagning til brun sovs brunes fedtstoffet, før melet tilsættes, og der spædes med brun sky eller suppe. Til lys afbagning svitses mel og fedtstof let sammen, og der spædes med lys sky eller suppe. Til hvid sovs smeltes fedtstoffet og røres sammen med melet, og der spædes med mælk eller fløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13788 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu