melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(13 stemmer)
Opskriften er vist 29807 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
- 2020-12-03 19:34:33 2-3 spsk. mel til 1 dl. vand
Eva - 2013-12-03 17:30:16 Hvor meget mel og vand???
lasse - 2009-08-12 18:24:30 hvor meget mel ifh. vand?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider