Meljævning

Meljævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Jævning

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 hvedemel
 koldt vand
 
 
Opskrift:
melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.


karakterer:
Opskriften er vist 33611 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-12-03 19:34:33
2-3 spsk. mel til 1 dl. vand

Eva  -  2013-12-03 17:30:16
Hvor meget mel og vand???

lasse  -  2009-08-12 18:24:30
hvor meget mel ifh. vand?