Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Meljævning

Meljævning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Jævning

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 hvedemel
 koldt vand
 
 
Opskrift:
melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 27894 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eva  -  2013-12-03 17:30:16
Hvor meget mel og vand???

lasse  -  2009-08-12 18:24:30
hvor meget mel ifh. vand?