Opskrifter med Gråand - Vildand - moseand - stokand 

Kokkens favorit
Se opskriften
Gammeldags gråand med flødesauce
Ænderne renses for rester af fjer og indmad og duppes tørre med køkkenrulle. Varm smørret i bunden af en tykbundet gryde og brun ænderne godt heri. Tag ænderne op efter 5-8 min. og hæld fedtet fra. Kom ænderne tilbage i gryden og hæld...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.1-45 Der er billeder til denne opskrift   

Grydestegt vildand

4.6-33 Der er billeder til denne opskrift   

Gammeldags gråand med flødesauce

1.3-26

Gråand i portvin

3.6-15

Gråand med grønkål

3.3-14

Appelsinmarineret vildand

3.7-13 Der er billeder til denne opskrift   

Grydestegt gråand

4.1-13 Der er billeder til denne opskrift   

Gammeldags vildand med flødesauce 02

2.6-11

Gammeldags vildand med flødesauce

4.1-11

Langtidsstegte vildænder

4.1-8

Vildandebryst fyldt med svampe serveret med ristede små kartofler

4.7-7

Vildand med svampe, enebærsauce og andelår i portvin

1.9-7

Gråand med rødkål og Pommes Darphin

3.1-7

Appelsinand II

4.8-6 Der er billeder til denne opskrift   

Vildænder i portvinssauce

3.8-6 Der er billeder til denne opskrift   

Vildænder

4.2-6 Der er billeder til denne opskrift   

Vildand

5-6

Vildtænder med champignon

4.7-6

Stegt vildand (Stegeso)

4.8-6

Vildand, stegt

4-5

Jægermesterens vildand

4.9-5

Moseand med Hasselbach-kartofler og æble/avocadosalat

4.7-5

Vildandebryst med rodfrugter (fedtfattig)

3.9-4

Stegt gråand med rødkål og æbler

4.9-4

Vildand med kompot af æbler og selleri

5-4

Letsprængt vildand

3.5-4

Vildand med ristede svampe

5-3

Gråand med grønkål, vilde svampe og rosmarinkartoffelpurée

3.2-3

Vild-andebryst med rodfrugter og syltede blommer

4.3-3

Gråand med jordskokke

4.5-3

Rødvins-braiseret gråand

3.8-3

Gråand med bagte persillerødder og kartofler

3.5-3

Gråandebryst med vilde ris

2.8-3

Stegt vildand medartiskok, rød karry og blommer

1.7-3

Canard á l’orange (And med appelsin)

3.2-3

Vildand eller fasan med let flødesauce og bacon

4.3-2

Rødvinsbraiseret vildand

3.3-2

Vildandebryst med figenrødkål og brombærsauce

5-2

Gråand med brombærsaute

3.8-2

Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale

4-2

Let sprængt vildand

2.8-2

Stegt Vildandebryst med stegt kartoffel og kanelsauce

3-2

Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne

2.8-2

Vildænder med champignoner

5-1

Gråand med majroer

5-1

Gråand med nødder

5-1

Stegt gråand med porrer og kantarelragout

5-1

Vildand med mango

5-1

Braisseret moseandebryst i slør af pancette

5-1

Vildand med blommesauce og ferskener

5-1

Stegt Vildand med karameliseret fersken

5-1

Stegt vildand, med flødesalat

5-1

Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce

4-1

Rødvinsmarineret vildand

0-0

Stegt gråand med honningæbler