Gråandebryst med vilde ris

Gråandebryst med vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 gråandebryster
1 appelsin
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 porrer
20 valnøddekerner
1 dl.mørk balsamico eddike
2 spsk.akaciehonning
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 Global Cuisine vilde ris
 
 
Opskrift:
Skindet fjernes fra andebrysterne og de steges på pande til de er brunede på begge sider, drysses med salt og peber.

Pres appelsinsaften over kødet - og steg 10 min. på hver side. Spæd evt. op med lidt vand eller appelsinsaft.

Peberfrugter og porrer skæres i mindre stykker varmes i wok til de er gyldne. Balsamico, akaciehonning, valnødder og salt/peber tilsættes og grøntsagerne simrer ca. 5 min.

Klar til servering med ris.


karakterer:
Opskriften er vist 21500 gange,
og udskrevet 828 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu