Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gråandebryst med vilde ris

Gråandebryst med vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 gråandebryster
1 appelsin
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 porrer
20 valnøddekerner
1 dl.mørk balsamico eddike
2 spsk.akaciehonning
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 Global Cuisine vilde ris
 
 


Opskrift:

Skindet fjernes fra andebrysterne og de steges på pande til de er brunede på begge sider, drysses med salt og peber.

Pres appelsinsaften over kødet - og steg 10 min. på hver side. Spæd evt. op med lidt vand eller appelsinsaft.

Peberfrugter og porrer skæres i mindre stykker varmes i wok til de er gyldne. Balsamico, akaciehonning, valnødder og salt/peber tilsættes og grøntsagerne simrer ca. 5 min.

Klar til servering med ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19348 gange,
og udskrevet 743 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu