Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braisseret moseandebryst i slør af pancette

Braisseret moseandebryst i slør af pancette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Moseand - Moseænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 moseand
 kalvefond
4 skiverpancette
 andefedt
1 gulerod
½ selleri
1 pastinak
1 persillerod
1 laurbær
 timian
6 enebær
 salt
 peber
¼ l.rødvin
½ dl.rødvinseddike
 smør
50 g.kantareller
6 brombær
1 tsk.Honning
 rosmarin
 
Opskrift:
Brystes skæres fra ben, skindet pilles af brystet, lægges i pres mellem 2 bageplader og bages i varm ovn ca. 185 grader i 10 min.

Brystet rulles om ben og pakkes ind i pancette. Kommes i en cocotte med rodfrugter skåret i små strimler og timian. Steges i forvarmet ovn ved 185 grader i ca. 20 min. Tages ud og trækker færdig. Rodfrugter skrælles og skæres i små tern. Ristes i andefedt og honning samt rosmarin ved svag varme. Sauce: Ben og resyen af urterne brunes kraftigt af sammen med laurbær, enebær og timian. Der tilsættes rødvin samt rødvinseddike, der koges næsten helt væk. Derefter tilsættes der lys kalvefond og brombær, som koges ind til en kraftig fond. Fonden sigtes og koges ned. Monteres med smør, smages til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12233 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu