Appelsinmarineret vildand

Appelsinmarineret vildand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 unge vildænder
 
 Marinade:
 Saften af 6 appelsiner
1 citron saften heraf
4 spsk.cognac
2 spsk.soya
2 fedhvidløg
 
 Sauce:
5 dl.hønsebouillon
2 dl.marinade
 Saften af 2 appelsiner
 Evt. lidt majsstivelse & fløde
 
 
Opskrift:
Del hver fugl i 4 stykker. Rør marinaden sammen. Læg andekødet i og lad det marinere 1 døgn i køleskabet. vend kødet i marinadden af og til.

Tag kødstykkerne op og dup dem tørre. Svits dem gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon ved kødet og tilsæt marinaden. Lad blandingen koge op, dæmp varmen og lad retten simre 20-30 min. under låg. Rør appelsinsaft i.

Hvis en tykkere sauce ønskes, tilsættes majsstivelse, rør op med lidt fløde. Lad alt blive gennemvarmt. Pynt med oliven og appelsinskiver.

Server straks og byd ris til.


karakterer:
Opskriften er vist 31285 gange,
og udskrevet 1248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lone  -  2011-12-20 23:25:00
Smager skønt. Har lavet den flere gange. Anden skal dog have noget længere tid før den er mør. Ca. 2 timer i alt.

Søs  -  0000-00-00 00:00:00
det smager pragtfuldt - har også prøvet med andebryster - ikke tosset.