Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinmarineret vildand

Appelsinmarineret vildand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 unge vildænder
 
 Marinade:
 Saften af 6 appelsiner
 Saften af 1 citron
4 spsk.cognac
2 spsk.soya
2 fedhvidløg
 
 Sauce:
5 dl.hønsebouillon
2 dl.marinade
 Saften af 2 appelsiner
 Evt. lidt majsstivelse & fløde
 
 
Opskrift:
Del hver fugl i 4 stykker. Rør marinaden sammen. Læg andekødet i og lad det marinere 1 døgn i køleskabet. vend kødet i marinadden af og til.

Tag kødstykkerne op og dup dem tørre. Svits dem gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon ved kødet og tilsæt marinaden. Lad blandingen koge op, dæmp varmen og lad retten simre 20-30 min. under låg. Rør appelsinsaft i.

Hvis en tykkere sauce ønskes, tilsættes majsstivelse, rør op med lidt fløde. Lad alt blive gennemvarmt. Pynt med oliven og appelsinskiver.

Server straks og byd ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 30686 gange,
og udskrevet 1236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lone  -  2011-12-20 23:25:00
Smager skønt. Har lavet den flere gange. Anden skal dog have noget længere tid før den er mør. Ca. 2 timer i alt.

Søs  -  0000-00-00 00:00:00
det smager pragtfuldt - har også prøvet med andebryster - ikke tosset.