Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt vildand medartiskok, rød karry og blommer

Stegt vildand medartiskok, rød karry og blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildand
4 artiskokbunde
4 blommer
1 ds.kokosmælk
20 g.palmesukker
2 spsk.Fishsauce
5 limeblade
4 røde chili
5 fedhvidløg
4 st.citrongræs
5 skalotteløg
 
Opskrift:
Blend løg, hvidløg, citrongræs, skalotter og chili til lind paste og rist det i den indkogte kokosmælk. Det skal skille! Tilsæt sukker og fishsauce. Brun anden i olie og steg den i 18 min ved 200. Lad den trække i 15 min. Artiskokkerne koges i vand med citron i ca. 15 min. Skær bunden fra og fjern "hårene. Hold dem varme. Blommerne bages i ovn med lidt sukker i ca 25 min ved 160. Anden deles i to stykker på langs med ben, og deles igen i tre stykker. Anret artiskok med blomme på og dernæst andestykker, hæld karryen over og pynt med ristede chips af hvidløg, frisk koriander og thaibasilikum. Det skal være lidt rustikt. Afslut med at drysse frisk hakkede hasselnødder over. Blommerne med artiskokkerne kan med fordel laves i forvejen. Ligesom and kan ersattes med andet fjerkræ.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8569 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu