Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildænder med champignoner

Vildænder med champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 unge gråænder
200 g.bacon
100 g.smør
2 dl.vildtsky eller bouillon
2 dl.piskefløde
500 g.friske champignon
2 spsk.rønnebærgelé
 
Opskrift:
De istandgjorte ænder aftørres og gnides indvendig med salt og peber. Halvdelen at baconen skæres i små terninger og lægges indeni. Resten skæres i tynde skiver, der svøbes om ænderne, hvorpå de ombindes med bomuldsgarn.

Ænderne brunes i smørret. Den kogende vildtsky eller bouillon hældes ved sammen med fløden, der ligeledes skal have et opkog. Ænderne steger under låg i ca. 1 time.

De rensede champignoner svitses et øjeblik i en smule smør og drysses i gryden de sidste 5-6 minutter af stegetiden.

Ænderne tages op og holdes varme. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med fløde, småsnurrer et øjeblik og smages til med rønnebærgelé.

Baconen fjernes fra ænderne, og hver and deles i 4 stykker. Anrettes med lidt sauce henover. Retten serveres ganske enkelt med varme flutes samt en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12366 gange,
og udskrevet 558 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu