Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce

Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandKilde : Hørsholm og omegns jagtforening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 Andebryster ca. 8-900 g
 Tynde skiver af fersk spæk
 Salt
 Peber
 
1000 g.frisk spinat
1 fedhvidløg
2-3 Rødbeder
4 spsk.honning
4 spsk.eddike
 Salt
 Peber
 
100 g.morkler eller andre svampe
4 dl.andefumet
1 dl.rødvin
 
Opskrift:
Andebrysterne skæres fra brystbenet. Resten af anden kan man koge fond eller fumet på. Brysterne krydres med slat og peber og lægges sammen to og to, med skindsiden udad. De ombindes med store ferske spækskiver med bomuldssnor.

Brysterne intervalsteges i ovnen ved 190 grader, det vil sige, at de steger i 8 min., hviler i 8 min., steger i 8 min. og hviler i 8 min.

Ved serveringen skæres kødet i skiver på tværs.

Rødbederne koges, befries for skind, rives groft, vendes i honning og eddike og presses ned i 4 runde portionsforme.

Den rensede spinat vendes i smør og smages til med salt og peber. Hældes over i en sigte og væden presses ud. Et fed hvidløg hakkes og vendes i. Det presses ned oveni formene med rødbede. Ved serveringen vendes de ud på tellerkerne.

De istandgjorte svampe svitses i smør. Rødvin hældes over og koges langsomt ned. Fumeten tilsættes og saucen koges yderligere ind.

Servér evt. med ovnstegte kartoffelbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 14353 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu