Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gråand med rødkål og Pommes Darphin

Gråand med rødkål og Pommes Darphin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 gråænder
 Olivenolie
 salt
 peber
 
 Sauce
2 spsk.honning,
 saft af 2 appelsiner,
 vildtfond eller hønsefond
 lidt koldt usaltet smør
 salt
 peber
 lidt oliven olie
 
 Rødkålssalat
 lille rådkål
2 appelsiner
3 cl.olivenolie
100 g.råsyltede tyttebær (dvs. tyttebør rørt med sukker)
 salt
 peber
 
 Pommes Darphin
4 bage kartofter
100 g.kantareller i små stykker
75 g.hakkede hasselnødder
2 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 olivenolie
 


Opskrift:

Karameliser honningen i en kasserolle, tilsæt appelsinsaft og kog den ind til den næsten karamelliserer, tilsæt vildtfonden og kog til saucekonsistens, monter med lidt smør og smag til med salt og peber.

Rødkålsalat
Rødkål snittes ultratyndt, skræl appelsinerne med kniv, så den hvide hinde er helt væk og skær appelsinfileterne fri. Pres appelsinsaft fra appelsinskroget over i olivenolien.

Vend rødkålen med tytttebærrene og dernæst med olieappelsinmarinaden. Smag til med salt og peber og vend appelsinlamellerne ind i rødkålen. Lad salaten marinere i 20 min.

Pommes Darphin1. Kartoflerne skrælles og rives, vendes med kantarellerne, nødderne, persillen, salt og peber og steges i olivenolie på panden. De kan steges portionsvis eller som én stor, der deles i fire. De skal steges med det samme, ellers bliver kartoflerne mørke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16034 gange,
og udskrevet 401 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars Holm  -  2008-01-26 11:19:02
Hvordan skal anden steges? Hvorlænge, hvilken temperatur?


lone  -  0000-00-00 00:00:00
Mangelfuld opskrift