Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt vildand ( Stegeso )

Stegt vildand ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 vildænder
10 dl.skummet mælk
 salt
 peber
4-6 tynde skiver spæk
75 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
3 dl.suppe
3 dl.fløde
 kulør
 
Opskrift:
Læg vildænderne i mælk 1 døgn. Tør dem godt og gnid dem med salt og peber. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Anbring spækskiverne på ændernes bryst og hold det fast med kødpinde. Lav en afbagning af fedtstof, mel, suppe og fløde og hæld det over ænderne. Steg dem ved 200 grader i 1 ¾ til 2 timer. Stegetiden afhænger af hvor mørt kødet er. Smag saucen til med gele og giv smørristede små faste kartofler til foruden en waldorfsalat eller en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 42768 gange,
og udskrevet 1095 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hans  -  2010-06-26 11:25:45
Det med at bardere ænderne, er slet ikke nødvendigt, for de er fede nok i sig selv. Hvis man absolut vil have den gode smag af bacon med, er det meget lettere at fylde hakket bacon ind i ænderne og lukke med kødpinde