Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grydestegt gråand

Grydestegt gråand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grydestegt gråand, billede 4 Grydestegt gråand, billede 1 Grydestegt gråand, billede 2 Grydestegt gråand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 gråænder
1 løg
3 gulerødder
1 porre
 enebær
5 dl.vildtbouillon
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Ænderne renses.
De brunes på en hed pande med lidt olie, tages af, hvorpå urterne brunes godt i olien. Urter, fond og ænder lægges i gryde og krydres, hvorefter det steges i ca. 2 timer under låg.

Ænderne tages op og lægges i et klæde.

Piskefløde tilsættes fonden, og den reduceres til det halve. Urterne tages af og fonden jævnes og kan evt. smages til med lidt portvin


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 63470 gange,
og udskrevet 1969 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

plet  -  2017-09-02 01:39:18
Jeg vil nu stadig sige grydestegt. Hvad er grydestegt elles. Der skal da fond eller bouillon hvis man ikke har fond i til grydestegning. Men er 2 timer ikke lang tid for den er jo ikke ret stor sådan en. Men den kan selvfølgelig "have gået mange skridt" som man også siger hvis det er en gammel en.

Kokken  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ikke en grydestegning, når der tilsættes Fond i gryde... så er det er braissering