Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne

Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 vildænder
 smør til stegning
5 dl.vildtbouillon
2 appelsiner (saft og skal)
1 spsk.hakket ingefær
2 spsk.soja
3 æbler
100 g.tyttebær
100 g.smør
 svinefedt
 maizena
 
 Aubergine- og squashlasagne:
6 kokotter
1 aubergine ikke for stor
1 squash
3 bøftomater
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ænderne renses, skylles, tørres og krydres. Brunes af i smør, sættes i en varm ovn ved 200 grader C. i 25 minutter. Brystet skæres fra lige inden serveringen. Vildtbouillon, appelsinsaft og -skal koges sammen. Ingefær og soja tilsættes. Koges ned med halvdelen af smørret. Jævnes med maizena. Pisk resten af smørret i, smag til med krydderier. Æblerne skæres i både, svitses af i fedt sammen med tyttebær - kom lidt sukker på.

Anretning:
Æblerne og tyttebær kommes i bunden af tallerkenen, andebryst skæres ud i tynde skiver, saucen hældes over.

Aubergine- og squashlasagne:
Skær auberginen og squash i skiver og rist dem på en hed pande i rigelig olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Krydr med salt og peber. Skær et kryds i tomaterne med en skarp kniv og giv dem et hurtigt opkog. Læg dem i koldt vand og skær dem i tern. Fyld kokotterne lagvis med aubergine, squash og tomat indtil de er fyldt op. Stil formene i en varm ovn ved 200 grader C. i ca. 8 minutter.

Vend formen ud på en tallerken eller fadet, hvor retten skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 12611 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu