Gråand med jordskokke

Gråand med jordskokke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 gråænder
1 kg.jordskokker
100 g.smør
1 spsk.sukker
2 spsk.hvidvinseddike
12-15 småperleløg
2 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl jordskokkerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når jordskokkerne er gyldne drysses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.

Læg ænderne i et stegefad med låg og smør dem godt. Læg de små løg rundt om. Krydder med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene. Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 20 min. ved 220°. Læg jordskokkerne ned i fadet, tilsæt hvidvinen læg, låg på og steg det hele færdig ca. 10-15 min. ved 160° Serveres rygende varmt med Godt brød og blandet salat.


karakterer:
Opskriften er vist 13378 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu