Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vildænder i portvinssauce

Vildænder i portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 unge vildænder
30 g.smør
2 spsk.olie
3 tsk.knuste enebær
2 tsk.tørret rosmarin
 Salt
 peber
2 dl.appelsinsaft
1 dl.portvin
2 dl.creme fraiche 38%
 hvedemel til jævning
 


Tilbehør:
Serveres med hvide kartofler og pommes frites
Opskrift:

Rens ænderne. Gnid dem godt med enebær, rosmarin, salt og peber. Brun dem herefter i smør og olie. Tilsæt appelsinsaft og portvin. Lad ænderne simre med låg i ca. 50 minutter.

Tag dem op af gryden og hold dem varme. Tilsæt creme fraiche. Varm saucen godt igennem og, jævn den med lidt meljævning og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17340 gange,
og udskrevet 781 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nina Larsen  -  2007-11-04 19:03:46
supergod


moellerkonen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager fantastisk. Den er nem at lave og hvis man tilrettelægger incl. kogetid på kartofter er det hele færdigt på samme tid.