Vildænder i portvinssauce

Vildænder i portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 unge vildænder
30 g.smør
2 spsk.olie
3 tsk.knuste enebær
2 tsk.tørret rosmarin
 Salt
 peber
2 dl.appelsinsaft
1 dl.portvin
2 dl.creme fraiche 38%
 hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Rens ænderne. Gnid dem godt med enebær, rosmarin, salt og peber. Brun dem herefter i smør og olie. Tilsæt appelsinsaft og portvin. Lad ænderne simre med låg i ca. 50 minutter.

Tag dem op af gryden og hold dem varme. Tilsæt creme fraiche. Varm saucen godt igennem og, jævn den med lidt meljævning og smag til med salt og peber.

Serveres med hvide kartofler og pommes frites.


karakterer:
Opskriften er vist 18386 gange,
og udskrevet 798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nina Larsen  -  2007-11-04 19:03:46
supergod

moellerkonen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager fantastisk. Den er nem at lave og hvis man tilrettelægger incl. kogetid på kartofter er det hele færdigt på samme tid.