Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildænder i portvinssauce

Vildænder i portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 unge vildænder
30 g.smør
2 spsk.olie
3 tsk.knuste enebær
2 tsk.tørret rosmarin
 Salt
 peber
2 dl.appelsinsaft
1 dl.portvin
2 dl.creme fraiche 38%
 hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Rens ænderne. Gnid dem godt med enebær, rosmarin, salt og peber. Brun dem herefter i smør og olie. Tilsæt appelsinsaft og portvin. Lad ænderne simre med låg i ca. 50 minutter.

Tag dem op af gryden og hold dem varme. Tilsæt creme fraiche. Varm saucen godt igennem og, jævn den med lidt meljævning og smag til med salt og peber.

Serveres med hvide kartofler og pommes frites.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17594 gange,
og udskrevet 785 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina Larsen  -  2007-11-04 19:03:46
supergod

moellerkonen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager fantastisk. Den er nem at lave og hvis man tilrettelægger incl. kogetid på kartofter er det hele færdigt på samme tid.