Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtænder med champignon

Vildtænder med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 unge gråænder
200 g.bacon
100 g.smør
2 dl.vildtsky eller bouillon
2 dl.piskefløde
½ kg.friske champignon
2 spsk.rønnebærgelé
Opskrift:
De istandgjorte ænder aftørres og gnides indvendig med salt og peber. Halvdelen at baconen skæres i små terninger og lægges indeni. Resten skæres i tynde skiver, der svøbes om ænderne, hvorpå de ombindes med bomuldsgarn.

Ænderne brunes i smørret. Den kogende vildtsky eller bouillon hældes ved sammen med fløden, der ligeledes skal have et opkog. Ænderne steger under låg i ca. 1 time.

De rensede champignoner svitses et øjeblik i en smule smør og drysses i gryden de sidste 5-6 minutter af stegetiden.

Ænderne tages op og holdes varme. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med fløde, småsnurrer et øjeblik og smages til med rønnebærgelé.

Baconen fjernes fra ænderne, og hver and deles i 4 stykker. Anrettes med lidt sauce henover. Retten serveres ganske enkelt med varme flutes samt en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13574 gange,
og udskrevet 452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jesper  -  2018-01-03 20:12:53
Fantastisk smag og er let og hurtig at lave. Bliver endnu bedre med rødvin i sovsen, og kan også anvendes med fasan i stedet for and.