Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gråand med bagte persillerødder og kartofler

Gråand med bagte persillerødder og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 ænder (a 550 g - 850 g)
2 skrællede persillerødder
0.5 skrællet selleri
2-3 skrællede bagekartofler
4 dl.vildt (eller kalve) fond
2 spsk.koldt smør
1 lille bundtbredbladet persille
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Varm lidt olie på en pande og brun ænderne godt på alle sider.

Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Læg det hele i en smurt bradepande og læg ænderne ovenpå. Krydr gråænderne og bag dem i en varm ovn, 200 grader ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og lad det hele hvile 10 minutter inden servering.

Kog fonden og skyen fra gråænderne og pisk det kolde smør i. Smag til med salt, peber og persille.

Parter gråænderne og server med de gode grønsager og saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27477 gange,
og udskrevet 951 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu