Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Langtidsstegte vildænder

Langtidsstegte vildænder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 vildænder
2 æbler
 svesker
 fede baconstrimler
 salt (mængden afhænger af bacon)
 
Opskrift:
Ænderne fyldes ud med henholdsvis æbler og svesker. Herefter lukkes bugen ved at sy 3 til 4 sting (holder æbler/svesker på plads). Fede baconstrimler ligges hen over ænderne i længderetningen og holdes på plads vha. tynd trå. Ænderne langtidssteges i ovnen ca. 3 timer ved 150 grader, samtidig hældes lidt vand ved, som senere anvendes til sovs.

Serveres med brue/hvide kartofler Rødkål og/eller evt. stuvet hvidkål Sovs tilberedet af sky fra ænder Franske kartofler Evt. ribsgele og en god rødvin


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 49683 gange,
og udskrevet 1514 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ib Busk Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Let at lave og der kan med fordel laves en æblekompot, hvor vi anvender de sidste baconskiver til en form for æbleflæsk