Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lakto-ovo-vegetar opskrifter

Grundopskrifter

Karakter - Stemmer

4.2 - 8

Afbagning

4 - 40

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Æblekagerasp - Kagerasp

2.4 - 11

Bedre smør (Mælkefri smør)

3.9 - 5

Garam Masala

3.6 - 12

Ghee (Afklaret smør)

4 - 5

Glaserede valnødder

4.7 - 3

Grove Grønsager kogning i mokroovn

3 - 2

Grøn karrypasta

3.5 - 13

Grønsager kogning i mikroovn

5 - 5

Grøntsagsfond

2.6 - 4

Grundregler for henkogning i trykkoger

4.8 - 5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

2.6 - 491

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Hårdkogt æg ( Hårdkogte æg )

4.9 - 6

Hjemmelavet bånd spaghetti

4 - 1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

4 - 89

Næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

3.9 - 9

Hjemmelavet hvidløgsost

5 - 2

Opskrift med billede   

Hjemmelavet mayonnaise

4.1 - 15

Hjemmelavet pasta 3 slags

3.2 - 6

Hjemmelavet pasta uden æg

4 - 7

Hjemmelavet sour mix

4.5 - 2

Hjemmelavet spinatpasta

2 - 12

Hjemmelavet Tahini / Tahin

2.2 - 3

Hjemmelavet tomatpasta

2 - 4

Hjemmelavet tykmælk

4.9 - 16

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

4.5 - 2

Hurtig sesammælk

2.4 - 33

Kogning af æg, energibesparende (Koge æg)

4.5 - 81

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Kogning af blomkål

3.7 - 33

Næringsberegning   

Kogning af løse parboiled ris

4.1 - 22

Kogning af nye kartofler

3.6 - 5

Næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

3.6 - 5

Kogning af skrællekartofler

3.5 - 30

Kogte og Bagte Kartofler (Mikroovn)

4.5 - 2

Mandelmælk

1.5 - 13

Meljævning

4 - 1

Olivensmør

3.6 - 39

Næringsberegning   

Orlydej

3.2 - 12

Pastadej

1.7 - 31

Pizzabunde Grunddej

4.4 - 21

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4.3 - 2

Polenta (Majspolenta)

4 - 30

Røgeost (hjemmelavet rygeost)

3.3 - 6

Selvhævende mel

3.6 - 57

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Smilende æg

3.9 - 27

Smørbolle

4 - 1

Smøreost med urter

4.8 - 3

Syltede valdnødder

4.8 - 3

Tandoori krydderi

1.8 - 6

Tærtedej

2.8 - 6

Tempura dej

4.1 - 5

Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer

4.2 - 20

Vanillesukker

5 - 1

Vegansk Tomatsovs



forrige    næste



Vegetar hovedmenu
Her finder du vegetariske opskrifter til de forskellige vegetar former.