Tyske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.7 -46 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Gluhwein 03

3.3 -8 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Stollen - Julestollen

4.4 -55 Der er billeder til denne opskrift   

Glühwein

3.8 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Nordtysk vintergryde

4.3 -14 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Tysk varm Kartoffelsalat

3.7 -16 Der er billeder til denne opskrift   

Flæskeskank (eisbein) med saurkraut (Stegeso)

3.4 -51 Der er billeder til denne opskrift   

Frisisk suppe

3.7 -13 Der er billeder til denne opskrift   

Schwarzwälder Kirschtorte

3 -19 Der er billeder til denne opskrift   

Krapfen (Tyske Fastelavnskager)

2.3 -18

Beuscherl

2.3 -19

Leberknödelsuppe

3.9 -12

Semmeknödel

2.6 -46

Tyske klumper

4.4 -59

Surkål - sauerkraut, weinkraut

3.3 -11

Petits fours

2.5 -7

Gluhwein 02

1.8 -34

Tysk bondebrød

3.1 -4

Tysk surbrød

3.7 -15

Gugelhupf (tysk romkage)

3.5 -13

Tyske gulerødder (Stegeso)

3.2 -10

Thyringer Blodpølse

2.9 -14

Dybstegt fisk dyppet i beignetdej

4.8 -27

Rollmops 1

3.4 -4

Rollmops 2

4.3 -32

Potkæse

3.4 -4

Nøddesouffle

3.7 -41

Hjemmelavet Surkål / Saurkraut (Gammeldags)

4.1 -14

Østprøjsisk brød

4.5 -31

Varm kartoffelsalat med bacon 02

2.4 -33

Leberkaese

4.6 -16

Porer i ost

3.8 -8

Lebkuchen - tyske brunkage

3.6 -49

Kalkun med flødesauce

4.2 -9

Taffelspitz med urter og kartofler

4.8 -22

Sydtysk suppe

3.9 -8

Tysk kirsebærlikør

5 -26

Sauerbraten (Marineret oksekød)

4.7 -8

Forelle blau (Blå forel)

4 -1

Mohnkuchen

4.5 -2

Mandelecken (Mandelhjørner / snitter)

4.2 -6

Zimtstangen

2.3 -2

Yeine domato la rosp-deij (rasp-indbagte tomater)

4.4 -16

Tysk løgtærte med bacon

4.6 -7

Hønsesuppe a la Tsjyden

4.9 -12

Lubeckerkager (brune kager)

2.2 -7

Spätzel

1.9 -26

Angler muk

2.5 -4

Sauerfleisch

1.5 -47

Ægte Dredsner Stollen (tysk julekage)

3.9 -9

Kartoffelknødel (”kartoffelboller”)

4.6 -8

Makaronipudding/Makaronibudding

1 -1

Florentinere 02

5 -5

Sursteg som Mormor lavede den