Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.7 -26 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Gluhwein 03

4.4 -54 Der er billeder til denne opskrift   

Glühwein

3.8 -21 Der er billeder til denne opskrift   

Nordtysk vintergryde

3.7 -16 Der er billeder til denne opskrift   

Flæskeskank (eisbein) med saurkraut (Stegeso)

2.5 -76 Der er billeder til denne opskrift   

Hårdkogte saltæg (Saltede kogte æg)

3.3 -39 Der er billeder til denne opskrift   

Frisisk suppe

3.7 -13 Der er billeder til denne opskrift   

Kirsebærkage fra Schwarzwald (Schwarzwälder Kirschtorte)

3.1 -18 Der er billeder til denne opskrift   

Krapfen (Tyske Fastelavnskager)

2.3 -18

Beuscherl

2.3 -19

Leberknödelsuppe

3.8 -11

Semmeknödel

2.6 -46

Tyske klumper

4.4 -58

Surkål - sauerkraut, weinkraut

3.3 -11

Petits fours

3.6 -7

Julestollen

2.5 -7

Gluhwein 02

1.8 -34

Tysk bondebrød

3.1 -4

Tysk surbrød

3.7 -15

Gugelhupf (tysk romkage)

4.3 -14

Tysk kartoffelsalat med bacontern

3.5 -13

Tyske gulerødder ( Stegeso )

3.2 -10

Thyringer Blodpølse

2.9 -14

Dybstegt fisk dyppet i beignetdej

4.8 -27

Rollmops 1

3.4 -4

Rollmops 2

4.3 -30

Potkæse

3.4 -4

Nøddesouffle

3.7 -41

Hjemmelavet Surkål / Saurkraut (Gammeldags)

4.1 -14

Østprøjsisk brød

4.5 -31

Varm kartoffelsalat med bacon 02

2.1 -30

Leberkaese

4.6 -16

Porer i ost

3.8 -8

Lebkuchen

3.6 -49

Kalkun med flødesauce

4.2 -9

Taffelspitz med urter og kartofler

4.7 -16

Sydtysk suppe

3.9 -7

Tysk kirsebærlikør

5 -26

Sauerbraten (Marineret oksekød)

4.7 -8

Forelle blau (Blå forel)

4 -1

Mohnkuchen

4.5 -2

Mandelecken (Mandelhjørner / snitter)

4.2 -6

Zimtstangen

2.3 -2

Yeine domato la rosp-deij (rasp-indbagte tomater)

4.4 -16

Tysk løgtærte med bacon

4.6 -7

Hønsesuppe a la Tsjyden

4.5 -2

Lubeckerkager (brune kager)

2.2 -7

Spätzel

1.9 -26

Angler muk

2.5 -4

Sauerfleisch

1.5 -47

Ægte Dredsner Stollen (tysk julekage)

3.9 -9

Kartoffelknødel (”kartoffelboller”)

4.6 -8

Makaronipudding/Makaronibudding

1 -1

Florentinere 02

5 -5

Sursteg som Mormor lavede den