En stor klump skært oksekød En stor klump skært oksekød
Eddike Eddike
Margarine Margarine
Salt Salt
Peber Peber
Vand Vand
hvedemel hvedemel
5
dl.
Piskefløde5 dl. Piskefløde
5
dl.
Creme Fraise5 dl. Creme Fraise
Opskrift:
Stegen dækkes med eddike og trækker i 10-14 timer.
Stegen skylles af i vand, krydres med salt og peber, og brunes i margarine, dækkes med vand og koges i 1½-2 timer.
Stegen tages op, og vandet opbages til en god tyk sovs.
Piskefløden og creme fraisen tilsættes sovsen, og varmes op uden at koge, da det vil få creme fraisen til at skille.
Smag til med salt og pebber.
Tips:
Serveres med kogte kartofler og ribsgele.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8905 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
- 2011-02-21 15:26:56 hvad er en stor klump? bare 500 gr?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider