Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursteg som Mormor lavede den

Sursteg som Mormor lavede den, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kroll1

Indsendt :




Ingredienser:
 En stor klump skært oksekød
 Eddike
 Margarine
 Salt
 Peber
 Vand
 hvedemel
5 dl.Piskefløde
5 dl.Creme Fraise
 


Opskrift:

Stegen dækkes med eddike og trækker i 10-14 timer.
Stegen skylles af i vand, krydres med salt og peber, og brunes i margarine, dækkes med vand og koges i 1½-2 timer.

Stegen tages op, og vandet opbages til en god tyk sovs.
Piskefløden og creme fraisen tilsættes sovsen, og varmes op uden at koge, da det vil få creme fraisen til at skille.
Smag til med salt og pebber.

Tips:

Serveres med kogte kartofler og ribsgele.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7857 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-21 15:26:56
hvad er en stor klump? bare 500 gr?