Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sursteg som Mormor lavede den

Sursteg som Mormor lavede den, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kroll1

Indsendt :



Ingredienser:
 En stor klump skært oksekød
 Eddike
 Margarine
 Salt
 Peber
 Vand
 hvedemel
5 dl.Piskefløde
5 dl.Creme Fraise
 
Opskrift:
Stegen dækkes med eddike og trækker i 10-14 timer.
Stegen skylles af i vand, krydres med salt og peber, og brunes i margarine, dækkes med vand og koges i 1½-2 timer.

Stegen tages op, og vandet opbages til en god tyk sovs.
Piskefløden og creme fraisen tilsættes sovsen, og varmes op uden at koge, da det vil få creme fraisen til at skille.
Smag til med salt og pebber.

Tips:

Serveres med kogte kartofler og ribsgele.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8516 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-02-21 15:26:56
hvad er en stor klump? bare 500 gr?