Tysk surbrød

Tysk surbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :



Ingredienser:
 Surdej
3 dl.vand
25 g.gær
150 g.sigtebrødsmel
 
2 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
2 tsk.salt
 spsk.kommen
600 g.sigtebrødsmel
 
Opskrift:
Surdej:
Vand, gær og sigtebrødsmel røres sammen. Folie lægges over, og surdejen står lunt til næste dag.

Surdejen blandes med de øvrige ingredienser, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Bagetid ca. ½ time ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11287 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu