Tyske gulerødder (Stegeso)

Tyske gulerødder (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.karotter
1 dl.vand
 salt
0.5 tsk.sukker
 peber
1 spsk.smør
1 dl.fløde
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Skrab gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i den gennemfugtede stegeso. Kom vand og krydderier ved. Læg smørklatter på. Gulerødderne er møre på 30 minutter ved 220 grader. Retten kan jævnes. Hvis der strøs stegte flæsketerninger eller ristede skiver bayerske pølser på, kan det udgøre en selvstændig ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 13159 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Alternativ: gulerødder koges halvt og svitses i sukker og/eller honning samt timan og/eller rosmarin. Dette er godt som tilbehør til mange efterårs- og vinterretter samt julemad.