Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyske gulerødder ( Stegeso )

Tyske gulerødder ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.karotter
1 dl.vand
 salt
0.5 tsk.sukker
 peber
1 spsk.smør
1 dl.fløde
1 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Skrab gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i den gennemfugtede stegeso. Kom vand og krydderier ved. Læg smørklatter på. Gulerødderne er møre på 30 minutter ved 220 grader. Retten kan jævnes. Hvis der strøs stegte flæsketerninger eller ristede skiver bayerske pølser på, kan det udgøre en selvstændig ret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 12024 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Alternativ: gulerødder koges halvt og svitses i sukker og/eller honning samt timan og/eller rosmarin. Dette er godt som tilbehør til mange efterårs- og vinterretter samt julemad.