Kommentarer
Fnug5 - 2011-12-22 15:22:59 Jeg tror at jeres kransekagestykker er blevet flade pga, at I har kommet for meget æggehvide i. Når jeg laver dem, bruger jeg 4 bægre past. æggehvide (det svarer til 6 æggehvider) , 1 kg persipan og 250 g sukker. Den opskrift virker hver gang. :)
bl - 2010-12-30 14:51:00 mine kransekager blev også helt flade
Ivan - 2010-12-29 06:51:12 Percipan er masse som er lavet på abrikoskerner i stedet for mandler. Det er billigere og efter min mening ringere at bruge percipan, da smagen kommer fra mandelessens.
- 2009-11-03 18:29:04 Er der sket en forandring med percipanen?
Har nu 3 gange prøvet at bage efter opskriften her, og hver gang er kagerne blevet flade - har nogen mon erfaring med dette. Før har jeg ofte bagt efter samme opskrift med rigtig godt resultat
Hilsen Annette
SN - 2009-10-01 10:05:12 Persipan kaldes også kransekagemasse på dansk. Det kan købes i Tyskland.
Ce&Cæ - 2009-09-17 10:19:49 hvad er persipan? skal bruge det til et tysk projekt, så svar udbedes rimelig hurtigt!
-på forhånd tak :)
Chi - 2009-04-25 00:17:53 hvad er persipan?
|