Varm ovnen op til 200 grader. Mens ovnen varmer op skærer du agurken og det andre grønsager. Derefter stiller du kalkunen i ovnen og lader den stå i 2 timer. Efter det hælder du fløden i en opvarmet karserolle under oprøring og kommer grønsagerne i. så lader du sovsen stå og simrer i 10 min. og tilsætter derefter 1 dl olivenolien oliven og svesker. så lader du sovsen stå og simrer indtil kalkunen er færdig.
Tips:
Brug aldrig solsikkeoile det brænder sig fast i bunden af din gryde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(49 stemmer)
Opskriften er vist 17853 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider