Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun med flødesauce

Kalkun med flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt af : Janne

Indsendt :



Ingredienser:
1 Kalkun
1.5 l.fløde
1 agurk
3 gulerødder
10 bagekartofler
 olie
 oliven
 svesker
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader. Mens ovnen varmer op skærer du agurken og det andre grønsager. Derefter stiller du kalkunen i ovnen og lader den stå i 2 timer. Efter det hælder du fløden i en opvarmet karserolle under oprøring og kommer grønsagerne i. så lader du sovsen stå og simrer i 10 min. og tilsætter derefter 1 dl olivenolien oliven og svesker. så lader du sovsen stå og simrer indtil kalkunen er færdig.

Tips:

Brug aldrig solsikkeoile det brænder sig fast i bunden af din gryde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (49 stemmer)

Opskriften er vist 17615 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu