Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Semmeknödel

Semmeknödel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.flute i skiver (ca. 5 mm tykke, hellere for tynde end for tykke). Brødet skal være mindst en dag gammelt
5 dl.mælk
 persille
 muskatnød
3 æg
1 tsk.smør
0.5 løg (evt. et lille løg eller 2 skalotteløg, hvad man nu har)
 rasp og/eller hvedemel til førstehjælp
 
Opskrift:
Hakket løg steges blidt i smør, den finhakkede persille vendes i. Bagefter kommes smør-løg-persille-blandingen på brødet. Mælken hældes ovenpå (måske ikke det hele, kommer an på brødets kvalitet) Det hele hviler i 30 minutter. 3 æg, muskat, salt, peber, hakket persille kommes ovenpå. Det røres meget forsigtig med hænderne. Hvis det virker for løst, kommes der rasp i, og hvis det heller ikke hjælper, lidt mel, som allersidste nødløsning. Knödelns konsistens bliver ikke så god med mel, men det kan blive nødvendigt. Der trilles tennisboldstore kugler med meget våde hænder. Voila: Det er Knödel. Knödel lægges på et meget vådt skærebræt Bagefter kommes de samlet ned i meget sagte kogende letsaltet vand, i grunden må det slet ikke koge, bare næsten koge. 15 minutter senere er de færdige.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 11159 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pelle  -  0000-00-00 00:00:00
super ret.