Sauerfleisch

Sauerfleisch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :

Ingredienser:
1 stykke magert kogeflæsk
1 stort løg skåret i kvarter
 Hel sort peber
3-4 nelliker
 Salt
5-6 laurbærblade
 Eddike
 Husblas
 
Opskrift:
Kog flæsket til det er mørt med Løg, Peber, Nelliker og Salt.

Skær Flæsket i skiver og læg dem i en glasskål.

Eddiken kommes i vandet og smages til, gerne lidt surt, da flæsket suger meget af Eddiken.

Husblas kommes i koldt vand, tages op og tryk vandet godt af. Brug suppen til at smelte Husblasen. Kommes i suppen og rør godt rundt. Hældes over flæsket. Pynt med laurbærblade.

Retten skal stå koldt til den er stivnet.


karakterer:
Opskriften er vist 10367 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Leif  -  2017-10-10 12:04:29
Det er ikke sauer fleish Men surrib