Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauerfleisch

Sauerfleisch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :





Ingredienser:
1 stykke magert kogeflæsk
1 stort løg skåret i kvarter
 Hel sort peber
3-4 nelliker
 Salt
5-6 laurbærblade
 Eddike
 Husblas
 


Opskrift:

Kog flæsket til det er mørt med Løg, Peber, Nelliker og Salt.

Skær Flæsket i skiver og læg dem i en glasskål.

Eddiken kommes i vandet og smages til, gerne lidt surt, da flæsket suger meget af Eddiken.

Husblas kommes i koldt vand, tages op og tryk vandet godt af. Brug suppen til at smelte Husblasen. Kommes i suppen og rør godt rundt. Hældes over flæsket. Pynt med laurbærblade.

Retten skal stå koldt til den er stivnet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8635 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Leif  -  2017-10-10 12:04:29
Det er ikke sauer fleish Men surrib