Skyl sildefileterne og dup dem tørre. Indersiden af fileterne smøres med sennep. Læg hakket kapers, løgringe på og drys med salt. Flæk agurkerne og læg en kvart på hver sild der rulles sammen og fæstnes med tandstikker eller kødpinde. Læg rollmopsene og resten af løgene lagvis i en stenkrukke. Kog marinaden sammen ca. 5 min. Lad den afkøle og hæld den over sildene. Bind krukken til med folie eller læg en tallerken over og lad det trække i ca. 3 dage før de serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 23463 gange, og udskrevet 553 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider