Makaronipudding/Makaronibudding
Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Mælken koges, den itubrækkede makaroni kommes i og det hele koger ca. 20 min. Herefter røres margarinen og saltet i og sættes til afkøling. Imens røres æggeblommerne med sukkeret og de andre ingredienser, makaronimassen kommes i og til sidst de stiftpiskede æggehvider.
Hældes i en smurt og raspstrøet buddingeform/gratinfad med låg og koges i vandbad 1 time, eller i vandbad i bageovnens bradepande. Serveres rygende varm med rigelig stikkelsbærkompot. Rabarber- eller blommekompot kan også bruges. Serveres som mættende hovedret. Evt. rester kan dagen efter skæres i skiver, lunes på en pande og serveres som dessert. Tips: En spare ret, som både børn og voksne kan lide - meget mættende. Der drikkes sød saftevand til. |
|
Opskriften er vist 14959 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer hans - 2023-03-10 07:14:58 der er ingen mængde på hvedemel i jeres opskrift mig - 2021-01-31 07:23:34 jeg kan huske min farmor lavede saftsovs man heldte over anonym - 2019-11-18 22:15:19 Min opskrift er lidt anderledes:1 liter sød--200gr maccaroni---4æg--75 gr rismel--2---spsk mel--2spsk melis--1tsk salt.Maccaronien koger kun 5 min ,men ellers samme fremgangsmåde Mette - 2015-07-27 00:35:00 Hmm, lyder til at kategorien er varm hovedret og ikke kold dessert 😀 anomym, - 2010-08-13 12:13:17 rigtigt godt forslagf til jule mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne