Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Surkål - sauerkraut, weinkraut

Surkål - sauerkraut, weinkraut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.surkål
1 løg
1 storskrællet kartoffel
5-6 stk.hel enebær
10 g.alm. kommen
1 laurbærblad
100 g.gåse-, ande- eller svinefedt
 hvidvin
 


Opskrift:

Gåse-, ande- eller svinefedt varmes i en gryde (husk – fedtet må ikke brunes, kun opvarmes).

200 g løg skæres i terninger og "vendes" i fedtet, løgene må heller ikke brunes, men forblive lyse.

Enebær knuses, og tilsættes sammen med kommen og laurbærblad.

Surkålen inkl. lage tilsættes sammen med hvidvin. Det hele vendes grundig og koges igennem.

1 stor kartoffel rives og tilsættes kålen. Kartoffelstivelse jævner kålen lidt. Til sidst tilsættes en brise sukker.

Tips:

Surkål kan i Danmark købes som helkonserves.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (58 stemmer)

Opskriften er vist 41397 gange,
og udskrevet 951 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

louise  -  2016-12-07 16:16:16
Lagen må være den der er i dåsen med sukål, eller hvis den er hjemmelavet.


Anna  -  2011-08-01 08:27:56
Lagen må jo nødvendligvis være den væske som er ved kålen i dåsen


joj  -  2011-02-10 18:23:54
samme spørgsmål lagen hvad består den af, hvidvin??????


  -  0000-00-00 00:00:00
katoffelmos med flæsk


br  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er lagen ?


br  -  0000-00-00 00:00:00
Der står ikke noget om hvidvin i ingredienslisten