Start med at dræne bær, sukat og pommerans for væde. Frukten hakkes sammen med mandlerne, blandes i melet sammen med sukkeret og heri hakkes smørret. Æltes sammen og formes til en tyk pølse, der lægges koldt - gerne i flere dage. Skæres i tynde skiver og lægges på en smurt bageplade/bagepapir.
Skiller frugten lidt under udskæringen, bankes kagerne sammen, når de ligger på pladen. Bages 4 min. ved 225 grader. Kagerne skal stå lidt på pladen, inden de løsnes. Derefter dyppes bunden af de kolde kager i smeltet, god 70% chokolade.
Tips:
Da opskriften den gang var meget dyr, står der "lille portion". Ved en "normal portion" skal alle ingredienser ganges med 3.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8555 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider