Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ismaskine - Sorbetiere  opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.6 -161 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Mandel Gelato

4.6 -7 Der er billeder til denne opskrift   

Grund-gelato

3.7 -5 Der er billeder til denne opskrift   

Chokolade/Rom gelato

3.8 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Chokolade/orange flake gelato

4 -14 Der er billeder til denne opskrift   

Vanille gelato

4.2 -9 Der er billeder til denne opskrift   

Hasselnød gelato

4.3 -6 Der er billeder til denne opskrift   

Valnød/Ahorn gelato

3.8 -23 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Italiensk mælkeis

4.4 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hyldeblomstsorbet

1.1 -14

Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcreme, serveret med sukkerbrød

4.4 -12

Isbombe overtrukket med marcipan

3.5 -3

Tyttebærsorbet

1.4 -8

Agurkesorbet

3.8 -2

Citron- og rosmarinsorbet

4.9 -7

Druesorbet med chokoladedruer

4.2 -7

Isbombe med appelsinsorbet

3.2 -3

Kakaosorbet

3.5 -3

Passionssorbet

1.2 -36

Sorbet med lime og banan

3.9 -15

Frugtis

3.7 -21

Banancremé is (Fedtfatig)

4.6 -4

Ferskenis med hindbærpuré (Fedtfatig)

4.3 -34

Hindbær is (Fedtfatig)

3.1 -30

Jordbæris (Fedtfatig)

2.8 -2

Kvarkis med rosiner i portvin (Fedtfatig)

3.8 -5

Moussé af Jordbæris (Fedtfatig)

2 -3

Pære og abrikosis (Fedtfatig)

4.5 -43

Yoghurt frugtis (Fedtfatig)

4.4 -6

Æbleis

5 -2

Armagnac iscreme serveret med svesker fra agen

3.9 -7

Æble-karamel is med franske vafler

2.8 -12

Chokoladeis Ecorces d'Orange

1.9 -4

Sorbet af årstidens bær

3.7 -14

Appelsin iscreme

4.8 -34

Limeis