Portvin til iblødsætning af rosinerne Portvin til iblødsætning af rosinerne
Opskrift:
Rosinerne udblødes i portvin et døgns tid.
Portvinen hældes fra rosinerne, så de er klar til brug.
Det kan anbefales at nyde portvinen under den videre tilberedning.
Fløden piskes med sukker og vanillesukker, til den er næsten stiv.
Kvark, mælk og rosiner røres til en masse.
Massen vendes i flødeskummet og det blandes godt sammen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i.
Tilberedningstid: ca. 30-40 min.
Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11561 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider