Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mandel Gelato

Mandel Gelato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Gelato

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Mandel Gelato, billede 4 Mandel Gelato, billede 1 Mandel Gelato, billede 2 Mandel Gelato, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.sødmælk
1 tsk.maizena
90 g.sukker
 
4 pasteuriserede æggeblommer
50 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
 
90 g.mandelmel eller blendede smuttede mandler
 evt. et par dråber mandelolieekstrakt
 
2.5 dl.piskefløde
 
 evt. lidt frisk frugt
 evt. et par italienske makroner
 


Opskrift:

Sødmælken blandes med maizena og sukker og gives et opkog.

Æggeblommerne piskes godt med sukker og vanillesukker og den varme mælk tilsættes i en tynd stråle under kraftig piskning.

Mælkeblandingen kommes tilbage i gryden og varmes op under omrøring til at tykner (og skummet forsvinder) - pas på at det ikke får for meget varme.

Mandelmel og mandelolieekstrakt, tilsættes den varme mælkeblanding, og det trækker mens det køler af.

Piskefløde piskes halvstift, blandes med smagsblandingen og køres færdig i en ismaskine - skal evt. i fryseren bagefter for at blive helt færdigt.

Serveres med lidt frisk frugt og et par italienske makroner (hårde eller bløde).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18036 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu