Mandel Gelato
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sødmælken blandes med maizena og sukker og gives et
opkog.
Æggeblommerne piskes godt med sukker og vanillesukker og den varme mælk tilsættes i en tynd stråle under kraftig piskning. Mælkeblandingen kommes tilbage i gryden og varmes op under omrøring til at tykner (og skummet forsvinder) - pas på at det ikke får for meget varme. Mandelmel og mandelolieekstrakt, tilsættes den varme mælkeblanding, og det trækker mens det køler af. Piskefløde piskes halvstift, blandes med smagsblandingen og køres færdig i en ismaskine - skal evt. i fryseren bagefter for at blive helt færdigt. Serveres med lidt frisk frugt og et par italienske makroner (hårde eller bløde). |
|
Opskriften er vist 23451 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne