Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine

Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Frugt - Banan

HøjtidValentines dag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 4 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 1 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 2 Hjemmelavet bananis med chokoladestykker i ismaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Bananerne pureres med sukker og citronsaft. Bananpuréen blandes godt med mælk og fløde. Drys hakket chokolade i.

Isen fryses:
Har du en ismaskine hældes puréen i og det hele puttes i fryseren når puréen er stiv. Har du ingen ismaskine kan du sætte puréen i fryseren og røre rundt i den jævnligt så den ikke krystaliserer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (160 stemmer)

Opskriften er vist 154316 gange,
og udskrevet 2616 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Line Krüger  -  2020-01-07 21:20:21
Den er ok men heller ik mer . Puttede den i min Phillips ismaskine og det fungere fint med god konsistens .. forstår ikke hva citron saften skal gøre godt for


cp26  -  2015-03-24 19:33:38
Citat :Har du en ismaskine hældes puréen i og det hele puttes i fryseren når puréen er stiv. Hvordan skal det forståes


  -  2014-06-28 14:01:51
Jeg er 13 år, og kunne nemt finde ud af denne opskrift, og isen smagte super lækkert.


Ann  -  2010-10-27 22:03:15
Det er en fordel at piske fløden, det giver en mere luftig og fyldig konsistens.


Sofie Henriksen  -  2010-02-12 15:53:23
Den her opskrift taor jeg er rigtig god så jeg prøver at lave den nu!


Diana  -  2009-09-26 20:43:25
Konsistenes og farven er altså ikke god, på trods af at jeg brugte ismaskine. Isen smager egentlig ok men konsistensen odelægger det hele.


Per  -  2009-07-15 10:48:48
Vi kørte isen i ismaskine, men konsistensen blev også lidt underlig, og jeg syntes den smagte for meget af citron.


Lars F.  -  2009-07-04 14:58:32
maydagirl: Der står jo den er beregnet til ismaskine, derfor ingen grund til at skrive tid i fryseren.


maydagirl  -  2008-07-07 16:58:50
hvor lang tid skal den vare i fryseren?


Anna  -  2008-06-21 15:34:27
Har ikke en ismaskine og rørte flere gange i isen under frysning og den blev krystaliseret alligevel! Smager okay, men konsistenten var mærkelig.


Frederik  -  2008-01-18 21:12:51
Erstat evt. mælk med kokosmælk og undlad chokoladen


Frederik  -  2007-12-13 10:14:59
Fløden skal IKKE piskes, det hele skal bare blandes, hvilket kan gøres med en elpisker


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Skal fløden piskes, eller kommes den i som den er?