Sorbet med lime og banan
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skræl de to bananer, skær hver af dem i tre stykker. Skær midterstykkerne i tynde skiver - der skal bruges ca. 50 skiver - og læg dem på en bageplade. Bag dem i forvarmet ovn ved 100 grader C. i 45 minutter, til de er karamelliserede.
Blend endestykkerne til en pure i foodprocessoren. Skær omhyggeligt den grønne skræl af limefrugterne. Pres saften ud af dem. Hæld 21/2 dl vand i en kasserolle, tilsæt sukker, honning og glukose. Bring det i kog. Lad det blive koldt og rør bananpure, finthakkede limeskaller og -saft i. Frys denne blanding i en ismaskine sæt den i fryser. I sidste minut formes aflange boller ved hjælp af to varme skeer. Læg dem i kolde, dybe tallerkener og garner med de tørrede bananskiver. |
|
Opskriften er vist 12958 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne