pur caribe 66% fra valrhona (Chokolade)40 g. pur caribe 66% fra valrhona (Chokolade)
½
kg.
svesker fra agen½ kg. svesker fra agen
Opskrift:
Iscreme:
Fløden koges op med sukker og vanille, der legeres med de æggeblommer og tilsmages med Armagnac.
Isen køres på ismaskine og kommes i fryseren.
Der laves en karamel, der tilsættes vanille og appelsinskal, derefter vendes sveskerne i.
Chokoladetouilles :
Sukker og pektinen smeltes sammen.
Derefter smeltes smør, glukose, vand og cacaopulver sammen, det vendes med sukker/pektin og koges op, under kogningen tilsættes chokoladen og når den er smeltet afkøles massen.
Den afkølede masse smøres tyndt ud på silikonemåtter og bages ved 170 grader til de er sprøde.
Anretning:
3-4 svesker med lidt syltelage lægges i midten af en tallerken, iscremen kugles op med en ske til 2 “æg” ovenpå sveskerne.
Der pyntes med chokoladetouilles evt. syltet appelsinskal og mynte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14036 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider