Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Armagnac iscreme serveret med svesker fra agen

Armagnac iscreme serveret med svesker fra agen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Iscreme:
1 literfløde 13%
200 g.sukker
8 æggeblommer
2 æggehvide
1 dl.armagnac
 
 Karamel:
 sukker
 vand
 vanillesukker
 appelsinskal
 
 Chokoladetouilles:
130 g.sukker
2,25 g.pektin
135 g.smør
45 g.glukose
40 g.vand
7,5 g.kakao
40 g.pur caribe 66% fra valrhona (Chokolade)
 
 
 
½ kg.svesker fra agen
 


Opskrift:

Iscreme:
Fløden koges op med sukker og vanille, der legeres med de æggeblommer og tilsmages med Armagnac. Isen køres på ismaskine og kommes i fryseren.

Der laves en karamel, der tilsættes vanille og appelsinskal, derefter vendes sveskerne i.


Chokoladetouilles :
Sukker og pektinen smeltes sammen. Derefter smeltes smør, glukose, vand og cacaopulver sammen, det vendes med sukker/pektin og koges op, under kogningen tilsættes chokoladen og når den er smeltet afkøles massen. Den afkølede masse smøres tyndt ud på silikonemåtter og bages ved 170 grader til de er sprøde.


Anretning:
3-4 svesker med lidt syltelage lægges i midten af en tallerken, iscremen kugles op med en ske til 2 “æg” ovenpå sveskerne. Der pyntes med chokoladetouilles evt. syltet appelsinskal og mynte.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13227 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu