Sirup:
Sirup indgår som ingrediens i denne opskrift.
Sirup fremstilles ved at hælde vand og sukker i en rustfri stålgryde og bland det sammen med en trægrydeske.
Opløs sukkerret ved svag varme under omrøring.
Fjern skum fra overfladen.
Sukkerblandingen koges i ca. 1min.
Sluk for gryden.
Jordbærrene skylles og pureres sammen med citronsaft og sirup.
Æggehviderne piskes næsten stive.
De piskede æggehvider vendes i jordbærblandingen.
Piskefløde piskes let og vendes i jordbærblandingen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i frysebeholderen.
Tilberedningstid: Ca. 45-55 min.
Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned.
For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13626 gange, og udskrevet 224 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider