blandede modne bær (jordbær, hindbær, solbær etc) 500 g. blandede modne bær (jordbær, hindbær, solbær etc)
1 1/4
dl.
vand 1 1/4 dl. vand
110
g.
sukker 110 g. sukker
1-2
spsk.
citronsaft 1-2 spsk. citronsaft
Hakket mynte af bladene fra 3-4 stilke Hakket mynte af bladene fra 3-4 stilke
Opskrift:
Sukker og vand koges op og stilles til afkøling.
De rensede bær blendes med lagen, og det hele smages til med citronsaft og finthakket mynte. Hæld sorbeten i en ismaskine eller en rustfri stålbeholder og stil den i fryseren. Hvis du fryser den i en almindelig skål, skal der røres godt rundt ca. hver halve time.
Gem overskydende bær og dyp dem i smeltet chokolade. Arranger sorbeten med chokoladebærrene og server med iskold champagne eller en god dessertvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20430 gange, og udskrevet 458 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider