Dessertrand 

Kokkens favorit
Se opskriften
Karamelrand
Karamel: Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, hældes det i en randform. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den over svag varme, til den er beklædt på alle sider. Den...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.3 -3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Solbærrand med frisk frugt og råcreme

4.2 -72 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fløderand

3.9 -21 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Karamelrand

3.2 -6

Karamelrand med flødeis

4 -2

Eventyr-rand med appelsiner

5 -2

Eventyr-rand med karamel æbler

5 -1

Ymerrand

5 -2

Abrikosrand

5 -1

Abrikosrand 02

3.3 -10

Karamel-fløderand

5 -1

Cremerand

5 -3

Riskaramelrand

5 -1

Risrand med frugter

3.5 -3

Fløderand med æg / Cremerand

5 -1

Karamel-rand med æg

5 -1

Karamel-rand med ris / Riskaramelrand

4.5 -16

Ananasrand 02

5 -1

Nødderand med abrikoser i amaretto

2.8 -2

Jordbærrand med cremesauce

4.3 -3

Vanilje-fløderand

5 -1

Fløderand med jordbær