Ananasrand 02
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom ananassaft, hvidvin og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Hæld 2½ dl af ananasgeleen i en buddingform. Stil den i køleskabet et par timer.
skær ananassen i mindre stykker og lad dem dryppe af. Når geleen i formen er stiv fordeles 3/4 af ananaserne over. Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet. Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose. Ananasranden løsnes og vendes ud på et fad. Pynt med flødeskum og resten af ananassen. |
|
Opskriften er vist 19030 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer cecilie - 2008-11-12 13:44:39 Måske skulle du lige tilføje det skal være saften fra ananas på dåse eller kogt, afkølet ananassaft.. Der er et enzym i ananassaft der forhindrer husblassen i at stivne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne