Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karamelrand med flødeis

Karamelrand med flødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.sukker
2 dl.vand
2 dl.piskefløde
5 æg
1 spsk.sukker
1/2 litermælk
 
1 litervanille flødeis
 


Opskrift:

Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen. Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen. Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader C.

Afkøles, vendes og fyldes med is. Serveres med karamelsaucen til







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9688 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu