Karamelrand med flødeis

Karamelrand med flødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sukker
2 dl.vand
2 dl.piskefløde
5 æg
1 spsk.sukker
5 dl.mælk
 
1 litervanille flødeis
 
Opskrift:
Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen. Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen. Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader C.

Afkøles, vendes og fyldes med is. Serveres med karamelsaucen til





karakterer:
Opskriften er vist 12221 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu