Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanilje-fløderand

Vanilje-fløderand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.mælk
1 vanillestang
4 bæger past æggeblommer
85 g.sukkker
5-6 husblasblade
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Kom mælken i en gryde, skrab vanillekornene ud heri, læg vanilestangen i og varm mælken op til kogepunktet. Pisk æggeblommer og sukker til en let og luftig æggesnaps. Fisk vanillestangen op af mælken og kom den hede vanillemælk i æggesnapsen i en tynd stråle under piskning. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op, den må herefter ikke koge. Smelt den godt udblødte husblas heri og lad blandingen køle af. Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen. Når blandingen begynder at få en fastere konsistens, hældes den i en iskold skyllet randform og sættes i køleskab, hvor den stivner. Vend randformen ud ved servering og fyld den evt. med afdryppede dåseabrikoser og friske kiwistykker der er dryppet med lidt likør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6309 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

inge  -  2016-09-15 19:58:11
God den er god I konsistensen og super lækker