Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fløderand med æg / Cremerand

Fløderand med æg / Cremerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Rand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 literfløde eller mælk
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
4 bladehusblas
1 tsk.Vanila
 
 Fyld:
1/2 kg.henkogte frugter eller 1 liter saftsauce
 


Opskrift:

Fløden koges. Æggeblommer og sukker røres godt. Den kogende fløde dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes i den varme creme. Vanila tilsættes. Cremen hældes i en oliesmurt randform og afkøles. Den vendes ud og pyntes med frugter eller serveres med saftsauce. Man kan også fore formen med karamel og servere karamelsauce til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17281 gange,
og udskrevet 415 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Den virker simpel, men jeg kan ikke få den til at virke!!


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
skal æggeblommerne være pasteuriserede ?