Fløderand med æg / Cremerand

Fløderand med æg / Cremerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.fløde eller mælk
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
4 bladehusblas
1 tsk.vaniljesukker
 
 Fyld:
500 g.henkogte frugter eller 1 liter saftsauce
 
Opskrift:
Fløden koges. Æggeblommer og sukker røres godt. Den kogende fløde dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes i den varme creme. vaniljesukker tilsættes. Cremen hældes i en oliesmurt randform og afkøles. Den vendes ud og pyntes med frugter eller serveres med saftsauce. Man kan også fore formen med karamel og servere karamelsauce til.


karakterer:
Opskriften er vist 20566 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Den virker simpel, men jeg kan ikke få den til at virke!!

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
skal æggeblommerne være pasteuriserede ?