Ymerrand

Ymerrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 bladehusblas
2 æg
3 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
4 dl.ymer (ikke for kold)
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad. Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vanillesukker røres i. Ymeren røres i. Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten. Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.


karakterer:
Opskriften er vist 10104 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu