Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ymerrand

Ymerrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 bladehusblas
2 æg
3 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
4 dl.ymer (ikke for kold)
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad. Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vanillesukker røres i. Ymeren røres i. Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten. Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9428 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu